13 mars 2013

Stora vårlängtan!

Oj vad jag längtar!! Jag längtar så det kryper i mig! Stora vårlängtan har fått sitt grepp om mig fullständigt!!
Gula fält av vintergäck, snödroppar och krokus här och där, de hukar då vi har minusgrader på nätterna igen, men de finns där och det räcker för mig. De påminner om att snart är det dags för fika i vårsolen, vårstädning i trädgården, (vilket jag ser att många grannar startat med, dock inte jag), upprensning i uterummet, ja det är snart dags! 
Mars är ovanligt kall hittills, den kallaste sedan vi flyttade ned hit, så nu önskar jag mig plusgrader på nätterna med. Hittade några bilder jag knäppte under en promenad i april i fjol, pastellfärgade hus och vårblommor, kan det bli vackrare?!


Nu ska jag lägga över vinterbilder till skiva som ska skickas, tvära kast!

Ha det bra idag!
Kram från mig!

14 kommentarer:

Casa of Mia sa...

Underbara bilder, längtar så mycket till våren, kram

Åse sa...

Åh så vårligt , ja nu längtar man riktigt mycket efter våren, kunna ta kaffekoppen med sig ut och slå sig ned i solen, underbart. Snart snart är vi där . Kram

Mittgodastefinaste sa...

Jag har nog aldrig längtat så till våren som i år! Härliga vårbilder!

Kram Jenny

Johanna sa...

Så härliga vårbilder du visar från i fjol! Jag längtar jag också, heja heja våren!

Kram på dig och ha en fortsatt fin onsdag:)

Trädgården på Höjden... sa...

jag längtar också. som en tok :-)här började det precis snöa för fullt och kallare än det varit på länge är det också. helt fel.igår när jag var ute och kikade i växthuset var det riktigt skönt där inne. uppvärmt av solen. snart...tänkte jag. snart kan man sitta här och vårfika. men idag känns det låååångt borta :-(
storebror har feber och är hemma från skolan idag så jag pysslar om honom, virkar och kollar bloggar.
kram kram åsa

Ninnie sa...

Fasen vad jag vårlängtar nu när jag ser de här bilderna!! Aaaaah...:)

Anna sa...

Underbara bilder! Vårlängtan är stor även här på ön! men idag fick vi återigen 10cm nysnö!

Kramen!

Lena sa...

Ja, nog längtar man alltid!
Och särskilt efter att få se det du fotat i verkligheten, just nu känns det långt bort...snö och minusgrader.

Kramar

Anonym sa...

Oh, det loppisfyndet låter som någonting jag skulle ha gillat! Jag hoppas innerligt att jag har turen med mig och hittar vad jag söker här i Ystadtrakterna brukar det finnas gott om loppisar MEN det är till Österlen man ska åka för att fynda, håller du inte med om det? ;)
VÅR; KOM NU!
Kram

Min plats i solen sa...

Underbara bilder Milla och nog skriker det i hela kroppen av vårlängtan just nu. Vi fick ju njuta av en hel vecka med "officiell" vår här i Skåne men idag när jag kikar ut över ett vinterlandskap som tagit ur en julfilm är det nästan svårt att tro att det bara för några dagar sedan var plusgrader, värmande solsken och gröna gräsmattor. Känns lite onödigt med all denna snö och kyla. Men vi vet att våren lurar därunder och snart så har den tagit över helt. Det skänker hopp.

Ta hand om dig vännen och tack för dina vackra bilder som skänker värme denna kalla dag.♥

Kram Lotta

Annas röda stol sa...

Jättehärliga bilder!!! Det behövs en snöig dag som denna :)) Men visst längtar man efter vår. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

Fint o Fult sa...

Åh vilka härliga bilder och fast man knappt kan tro det så är vi ju faktiskt snart där igen! Igår hade vi snöstorm och idag var husväggen alldeles varm av vårsolen...snart så.
Kram Monica

Tina sa...

Jag fick igår och har fortfarande lite vårigt hos mig, dessutom har jag laddat i ett par veckor i solen. Så jag känner mig ok nu...

kram o trevlig helg

Jane, Lyckliga Hem sa...

Underbart med vår! Håller på att toklängta och du ska tro att jag tänker på dig och våren. Så tråkigt med stormen men nu borde det bara vara våren som tar sig fram nere hos er. Här uppe går snön upp till midjan, fortfarande. Vårkänslorna kommer ändå, fixar till det inne med de överlevande pelargonerna och planterar, doftar ljuvligt.

kram