8 mars 2013

Fotouppdrag och lite uppdatering!Nej, jag har inte gått och dött, förstår att ni nästan trott det...
Att jag varit frånvarande beror inte bara på ledsmärtorna, jag har varit borta i närapå tre veckor och jobbat!
TACK för era snälla kommentarer och mejl, vilka omtänksamma människor det vimlar av i bloggvärlden!
Luften gick ju ur mig ett tag i och med reumatismdiagnosen, men sen har det hänt en del! Bara veckan efter förra blogginlägget ringde läkaren till mig hemma och hade nyheter. Nya provsvaren visade att jag har borelia! Enligt honom kan borelia ge konstiga symtom och även provsvar kan ibland förväxlas med reumatism! Jag var väldigt dålig ett tag och kunde inte ens ta på mig jackan själv, nu har jag ätit medicin och  fått kortison i några veckor och mår SÅÅÅÅ mycket bättre! En del ledsmärtor kvarstår och ännu vet jag inte om det är borelian som orsakar ledsmärtorna eller reumatism, så utredningen fortsätter. Jag hoppas förstås på Borelia!

De senaste veckorna har ägnats åt jobb i massor, har varit väldans roligt!
Jag har utmanat mig själv och tagit mig an uppdrag som jag ALDRIG trodde att jag skulle göra, helt utanför min trygghetszon!!
Nedan ser ni några av bilderna.


Visar fler bilder senare från det jobbet som var ett stort jobb där många bilder togs.
Jag har även fotat ett hotell och två hem har hunnits med, hektiskt men roligt!
Ligger lite efter med andra uppdrag, så i helgen blir det lite jobb, text ska skrivas till Mitt Kök och så har jag fått ett uppdrag av Året Runt, jag är så glad och tacksam för att jobben rullar på!!!

Hoppas ni alla får en härlig fredag, jag ska ta tag i bloggen nu igen så vi ses snart!
Kram!!


9 kommentarer:

Åse sa...

Åh vad härligt med ett inlägg här, jag har verkligen undrat vad som hänt och hur det är med dig. Borelia låter inte kul men bättre än reumatism från Borelia kan man väl bli frisk. Härligt att jobben rullar in och härliga bilder som alltid. Ha en fin fredagskväll. Håll i hatten om du ska ge dig ut för det var ju attans vad det stormar på sydkusten. Kram kram

Maria sa...

Så skönt att höra att du mår bättre! Tänk hur det kan avar ibland, med åkommor och prover... innan man hittar rätt. Hoppas det är Borelia, så det finns botemedel!
Vilka häftiga bilder!!!! Wow!!!
Kul att det trillar in så mycket jobb hos dig! Grattis!
Ha nu en fin helg och hoppas du får lite vila ;)
Kram /Maria

Lena sa...

Så märkligt Camilla, med ditt blogginlägg just idag!

Du skriver att man misstänker att du har borrelia, igår var jag till läkare eftersom jag en längre tid varit nedstämd, infektionskänslig, haft svårt att sova och på det har en konstig kraftig värk som vandrar runt i kroppen. Bland alla prover man tog är borreliatest en! Senare på kvällen ringde min mamma och berättade att hon samma dag fått en borreliadiagnos. När jag berättade om mina symptom är hon övertygad att det är borrelia jag har!
Vilket sammanträffande, eller hur?

Det måste kännas härligt med alla dina fotouppdrag, bilderna du visar här är superfina och jag ser fram emot att se fler!

Ha nu en fin helg, vila lite...

Kramar

Marina sa...

Vilka häftiga bilder! Det är ju helt underbart att du kan jobba med dina bilder så, att ha det som jobb menar jag. Kanonfina!

Det där med värken, reumatism eller borrelia eller vad det nu är - inte kul. Visst är det bäst om det är borrelia för det kan medicineras men det är ändå läskigt vad dessa små hemska djur kan orsaka lidande.
Det finns så många märkliga värksjukdomar.
Hoppas allt ordnar sig till det bästa snart så du kan fortsätta fotografera.

Kram

svart vitt och rött sa...

Riktigt superhäftiga bilder!!! Sååå snyggt gjort!!!! Trist att du itne känner dig bra! Hoppas på bra svar från läkaren! Jättekul att du kikade in till mig! På återseende!

Mirre Syr sa...

Skönt att höra att du är piggare och tillbaka!

millandante sa...

Oh.. jag skrev precis en kommentar i förra inlägget utan att ha läst detta! Tänk om det kan vara så att du har en övergående borelia!!! Håller tummarna för dig!!! Massor! Du tillhör ju ändå redan ett segt och positivt släkte hihi;)
Varm kram medan jag håller tummarna:)

Så kul med dina uppdrag!! Du är värd varenda ett!

Fru Sederblad sa...

Skönt att höra att du bättre i alla fall och så klart får vi hoppas på borelia.

Krya på dig, din stackare!

Jane, Lyckkliga Hem sa...

Så duktig du är som utmanar dig själv mitt i allt!!! Så snygga bilder, tänk att du fixar till foton så till och med en lastbil ser snygg ut :)
Håller tummarna för borreliadiagnosen som går att bota.

Kram kram