15 november 2012

Hantverk och Twighlight


Oj vad trött jag var när väckarklockan ringde kl 07.00 i morse! Och nästan lika trötta var yngste sonen och övernattande kompisen.. Men det var nog inget i jämförelse med store sonen som hade tidig föreläsning och fick kliva upp kl 05.00 för att åka till skolan i Malmö! Tur att det inte är föreläsningar varje dag, och oftast börjar de senare.
Trots att solen lyser idag och vi verkar bjudas på en varm och solig dag, så tänder jag gärna ljus här på morgonen, det hör liksom hösten till!
Jag tycker om hantverk och tanken på allt arbete som ligger bakom ett alster.
Tenntavlan i bakgrunden är ett hantverk som jag tycker är alldeles imponerande.
Ikväll blir det bio för mig och dottern!
Nya Twighlightfilmen ska kikas på.
Dottern har varit en riktig fan av filmerna (lite har intresset mättats), men även jag tycker att de är riktigt sevärda!
Dottern var statist i den ena filmen (New moon tror jag bestämt att det var), och det var ju ett minne för livet!
Collage lånat av dottern.


Efter det uppmärksammades hon en hel del och har fått gå på premiärminglandet när de tidigare filmerna släppts, men nu när hon är så dålig kan hon ju inte det. Radio Kristianstad ringde en morgon och ville prata med henne om den kommande filmen, och vi bestämde oss för att ringa till biografen för att höra om det skulle gå att ordna så att hon kan få se filmen. Tjejen där var väldigt hjälpsam, så det bestämdes att om vi kunde ordna en Baden-Baden solstol så skulle vi få ställa den högst upp och hon kan då ligga och se filmen.
Sagt och gjort, jag gick över till en go granne som känner de flesta här i samhället, och hon började jaga runt. -Självklart ska vi ordna så snäckan kan gå på bio, japp, och i ett huj hade hon fixat en stol som hon kommer med senare idag!

Jag som inte ska äta så mycket snask nu, men bio utan godis? Njaaa....

Hoppas ni får en härlig torsdag, och i morgon är det fredag!!
Kram!

10 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Jag hörde din fina dotter på radion idag. Tänkte direkt att det måste vara hon och då var jag ju inte helt fel på det. Kul! :)

Och vad härligt att de fixar en solstol så att hon kan få se filmen iallafall. Visst är världen full av fantastiska människor. :)

Ha en mysig filmkväll och ta hand om er.♥

Kram Lotta

Åse sa...

Hoppas ni får en riktigt härlig bio kväll ! Kram

hos alex sa...

Jag är nog den enda i världen som inte vet nånting om de där filmerna - utom att de är otroligt populära! Vilken grej att vara statist i en av dem!! Åh, vad kul att hon kan gå och se filmen, och att det finns hjälpsamma människor när det behövs. Ha så trevligt!

Kram Pernilla

Jennilie sa...

Men mamma... :D Det stavas Twilight och filmen jag var statist i heter New Moon. Tror du får rätta inlägget när du har tid ;) Puss!

Queen of Kammebornia sa...

Vad fint att få hjälp, så hon också kunde se den! Och vad roligt att hon var statist :) Kraaam!

Gardenhouse sa...

Vilka fina medmänniskor som ordnar och fixar så det löser sig för bio kvällen! Sånt värmer. Såklart måste hon ju få gå, vad kul att få vara med som statist i en sån film...vilken grej :)
Hoppas ni hade det jätte bra och en trevlig helg,
Sussi

millandante sa...

Hihi... ser J:s kommentar..;) Inte en siffra rätt hihi:)

Vilka fina människor det finns och underbart att det gick att lösa så smidigt! Hoppas ni njöt båda två av filmen. Jisses, var det inte igår hon reste ner och var med på inspelningen???? Vad är det för år? Hur länge har vi bloggat????Hjälp...;)

Varm kram till er båda:)

Victoria sa...

Kul att ni kom iväg på bio:)
Ha en riktigt fin dag!
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se

Edith och Jag sa...

Det måste ju verkligen ha varit en upplevelse att få vara statist i en sådan film. Så fint att det gick att ordna så att hon fick se filmen trots att hon har så ont. Tur att det finns hjälpsamma och förstående människor här i världen.
Ha en fin helg!
Kram Maria

The Rosegarden in Malevik sa...

hihi,,,,,,,,så dottern rättar lite :)
javisst e de segt på mornarna nu.....men snart vänder det.....
å missa nu inte.......

S
A
T
U
R
D
A
Y
S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan