29 oktober 2015

Länge sedan och höst i Idas vackra orangeri/växthusSå länge sedan jag gjorde ett inlägg här, nästan ett helt år. Blir ledsen när jag läser det förra inlägget där vår älskade misse Angel nyss opererats och kämpade för sitt liv, han tillfrisknade bara för att bli förgiftad och dödad nio månader senare. Så grymt, orättvist och onödigt och vi sörjer honom och hans stiliga bror Spike som gick samma hemska öde till mötes.

Men livet går vidare och jag tänkte än en gång försöka ta mig i kragen och visa lite bilder från jobb som publicerats, får se hur det går med det den här gången :-) Jag vet inte alltid när jobb kommer ut och jag köper inte alla tidningar själv men ska göra mitt bästa!

Förra hösten besökte jag Ida och hennes familj som har ett underbart vackert orangeri/växthus som tre generationer njuter av. Här pysslas, fikas och planteras det och jag skulle verkligen inte tacka nej till ett sådant själv! Jobbet var nyligen i tidningen Land och vill ni se mer från den härliga gården där Ida bor så finns hon på instagram på @gardenofida!Tack än en gång Ida för en mysig dag!

3 kommentarer:

Mittgodastefinaste sa...

Så härligt att du är här igen Camilla!

Underbara inspo-bilder!

Kram Jenny

Ann-tikt & Sånt sa...

Wooow!!! Vilket fint växthus !!!
Kram
Annika

Paulina och jag sa...

Helt underbart Camilla! Vilken inspiration man får av detta!
Kram! Du är så grym!