27 november 2014

Utförsäljning av smycken till förmån för vår sjuka katt Angel!Kommer att sälja ut en del smycken som är i helt egen design där hela förtjänsten går till vården av vår sjuka katt Angel!
Vi har två hankatter (bröder som just fyllt två år). I söndags blev den ena katten hängig och ville inte äta eller dricka, och det visade sig vid röntgen att han hade en förmodad cancertumör i tunntarmen. Igår den 27 november opererades han och en del av tarmen togs bort. Läget är fortfarande kritiskt och idag fick han feber, och de kommande dygnen avgör om han klarar detta eller ej. Vi gör allt i vår makt för att få hem honom frisk till oss men det blir dyrt med veterinärkostnaderna. Han är förstår försäkrad men den täcker endast upp till en viss summa och redan nu ligger våra egna utgifter på ca 10 000 kr och de ökar förstås för varje dag han måste vårdas.

En del kanske tycker att det är galet att lägga så mycket pengar på en katt, men för oss är han och hans bror verkligen familjemedlemmar!
Dottern gick igenom en stor ryggoperation för ett par år sedan och blev tyvärr ännu sämre efter den, och har därför sjukersättning och klarar inte av att jobba eller göra sådant som andra i hennes ålder kan göra pga svår värk dygnet runt.
Till följd av detta fick hon rätt svår ångest och under närapå ett år sov jag och hon i soffan med tv:n på då hon inte kunde sova annars, och så såg vårt liv ut tills katterna kom till vår familj. Ångesten släppte nästan helt och det har förstås påverkat hela vår familj positivt. De läkte oss helt enkelt!
Katterna är egentligen hennes, men naturligtvis kan vi inte låta henne ta den här ekonomiska smällen själv då hon ju har en så låg inkomst! Därav smyckeförsäljningen!

Kommer att lägga ut fler smycken allt eftersom men börjar med dessa.
Tveka inte att mejla och fråga om ni undrar över något! 

Ser ni något smycke ni vill köpa så mejla vilket smycke det gäller så får ni info om betalning och sånt!

rufftochsott@gmail.com


Långt halsband i svart agat, lila ametist, vita kristaller eller rosenkvarts. Ca 16 cm lång tofs i mjukt skinn, kedjor i mässing och kristaller. Löv i 925 sterlingsilver.
160 kr inkl frakt


Armband i samma material som halsbanden ovan. Fjäril i 925 sterlingsilver.
120 kr inkl frakt.


Armband i svart agat, vit kristall, rosenkvarts eller lila ametist. Porslinsrosor i brunt, vitt och svart. Kristall i form av ett hjärta och fjäril i 925 sterlingsilver.
120 kr inkl frakt


Det svarta armbandet på bilden finns info om på bilden ovanför denna. Svarta långa halsbandet är av agater, ros i porslin, löv i 925 sterlingsilver samt kristallblomma. Halsbandet finns i fler färger som rosa rosenkvarts, vita kristaller, grön aqua och lila ametist. 150 kr inkl frakt


Resårarmband i flera olika färger och i material som agater, kristaller, keramikpärlor, strass samt tumlad rosenkvarts.
Priser mellan 50-85 kr inkl frakt, skriv i mejl vilket/vilka armband som är av intresse.


Armband i material som lila ametister, kristaller, stål, sterlingsilver, keramikpärlor, agater.
Priser mellan 50- 85 kr inkl frakt, skriv i mejl vilket/vilka armband som är av intresse.


Halsband med kedja i stål samt läderband, hänge av grå agat samt stållöv och kristall. 120 kr inkl frakt
Armband med resår med agater, rosa och vita kristaller samt strassboll. 85 kr inkl frakt.
Armband med resår med kristaller samt silverpläterade mellandelar, hänge med strassring och kristall. 50 kr inkl frakt


Armband med resår i material som agater, strass, silverpläterade mellandelar samt kristaller. 85 kr inkl frakt.
Armband i kristaller och sötvattenstenar samt gren i mässingoch litet hjärta i sterlingsilver. 100 kr inkl frakt.


Armband i material som  kristaller, stål, sterlingsilver, keramikpärlor, sötvattenspärlor, agater, läder och strass.
Priser mellan 50- 100 kr inkl frakt, skriv i mejl vilket/vilka armband som är av intresse.


Långt halsband med sötvattenspärlor, kristaller samt mellandelar i silverpläterad metall. Hänge med stor kristall, strasskula samt bi i 925 sterlingsilver. 160 kr inkl frakt.
Kort halsband i samma material 90 kr inkl frakt.
Kort halsband i läder med hänge med agat, kristall samt strassring, finns i tre färger på den stora agaten, turkos, brunmelerad eller grå. 90 kr inkl frakt.Armband med resår i material som agater, strass, silverpläterade mellandelar, keramikpärlor, 925 sterlingsilver samt kristaller. 50-85 kr inkl frakt.

Ser ni något smycke ni vill köpa så mejla vilket smycke det gäller så får ni info om betalning.

rufftochsott@gmail.com

Tack på förhand kattvänner!

Inga kommentarer: