6 augusti 2013

Sommar sommar sommar

Ojoj, är nog längsta blogguppehållet någonsin!
Jag hoppas att ni har en härlig sommar och får njuta av det fantastiska vädret den här sommaren bjuder oss på, heeelt underbart!
Jag själv har blandat ledighet med jobb och det passar mig perfekt.

Jag har faktiskt inte kikat på bloggar alls under hela sommaren, har mycket att läsa ikapp för att se vad ni haft för er!
Har börjat instagramma också, jag har varit borta en del i sommar och då passar det mig perfekt. Har inte gett mig till känna tidigare där, men vill ni kika in till mig där så heter jag samma som här, rufftochsott. Finns ni på IG själva får ni gärna tala om vad ni heter så jag hittar er!

Nu ska jag redigera bilder och fundera på vad vi ska äta i eftermiddag när vi ska fira maken lite som fyller år idag. Blir nog middag på stranden.

Visar några bilder jag tog på dottern igår kväll, åååh vad jag älskar dessa varma kvällar, till och med havet var varmt!
För att inte tala om kvällsljuset, underbart!

Ha det fint!

4 kommentarer:

Sofia sa...

Hallå!
Va kul att du är tillbaka! =)
Alltså, den sista bilden... HELT UNDERBAR!!!
Så kul att du är på Instagram.... ska genast kolla! Jag finns också där som Sofias Bod....
Kramis Sofia

åse sa...

Så härligt att du är tillbaka och vilka underbara bilder, vilket underbart ljus. Hoppas det blev ett härligt och mysigt firande av maken. Kram till dig

Marina sa...

Jättefina bilder! Jag har också haft förmånen att få fotografera på stranden. Både sonen och dottern ställde upp faktiskt. Inte vid samma tillfälle dock :)

Härligt att du har en skön sommar. Det har vi också här.

Kram

Johanna sa...

Jag har verkligen saknat dina bilder som tar andan ur en!

Sommarkram Johanna