20 augusti 2013

Är det bara jag och Måns Zelmerlöw som är splittrade karaktärer??


Åh jag är så splittrad just nu! Nu har jag jobbat med fotografering i drygt 1 1/2 år, och nu känner jag att jag kanske ska våga mig på ännu ett steg, men samtidigt velar jag hit och dit och känner mg osäker ena sekunden och säker i nästa..

Hittills har jag ju jobbat med foto, styling och att kreera recept och pyssel till tidningar främst, och några jobb till företag har jag också tagit på mig.
Jag har sagt att jag absolut inte vill fota människor, men ju mer jag är ute och träffar folk, och ju mer jag fotar dottern till hennes blogg, desto mer känner jag att jag tycker det är så kul att fota människor med!

Självklart kommer jag att fortsätta med hemma-hos jobb, pyssel och andra tidningsjobb, jag brinner för det och det är såå kul, men att kombinera med andra uppdrag också vore det allra roligaste!

Funderar på att kanske till och med våga mig på bröllopsfotograferingar framöver (något jag sagt att jag ALDRIG skulle ta på mig haha..)
Men man är ju inte sämre än att man kan ändra sig!
Japp, ombytlig och blir rätt rastlös, bara att inse att jag får säga som
Måns sjunger, va fan ska jag göra när det är så här jag är??
Som liten test har jag bokat in ett förälskat par där jag fått äran att försöka förmedla deras kärlek på bild, nervöst men kul!
Får se om jag vågar visa resultatet här..

Ha det bra alla fina!
Kram!

7 kommentarer:

Åse sa...

Klart du vågar, både fotografera människor och visa upp dina alster. Du är fenomenal med din kamera. Det är bara att köra på. Kram kram

Annas röda stol sa...

Ja jisses så duktig du är !!! Jag håller med det är bara att köra på :) Tack för dina fina ord, det känns i hjärtat :) Kramkram Anna

Lena sa...

Så klart du vågar! Dina bilder är ju helt magiska och bröllopsfotografering är nog inga problem för dej.

Lycka till!

Kramar

Hannis sa...

Gört!! Kör på, för du kan!!
Så fina bilder, alltid.

Kram Hannis

Lissen sa...

Vad roligt att hitta till dej, igen. Vilka fina bilder du tagit med fin känsla och fota allt du vill och testa. Man utvecklas och lär sig mer och mer.

Känner också att jag inte vill begränsa mej till en liten nisch.

Inte för att jag har något uppdrag.

Att fota får mej att må bra, på många sätt.

chanette sa...

jag e tvärtom där.. jag ÄLSKAR att fota människor.. men har följt Jenn´s blogg typ 2 år nu o hennes bilder e alltid väldigt fina så du kommer fixa det galant, det är jag övertygad om

Lyckliga Hem-Inspirerar sa...

Kör på tjejen!
Dina bilder är helt fantastiska!!!
Gifter jag mig någon gång igen ;) Anlitar jag dig med fullt förtroende och med vetskapen om att bilderna och dess känsla skulle bli helt smashing!

Din dotter ... så otroligt vacker (brås på mamma) <3

Kram Jane