22 januari 2013

Älskar svartvita foton!


Jag älskar verkligen svartvita bilder! Gärna lite fashion med, nåt med såna bilder som jag gillar extra mycket!
Skulle vilja åka iväg till värmen några veckor (eller helst månader) och bara fota och fota, hur underbart skulle inte det vara?!!
Är verkligen less på vinter och kyla nu! Försöker alltid att se det positiva i tillvaron, men nu börjar kylan ta ut sin rätt..nu vill jag ha ljus och värme!!


Ska hämta maken på flyget ikväll, då har han varit i norr och jobbat i nästan 2 1/2 månad!
Vi träffades ju en del när vi övriga familjemedlemmar var uppe i norr vi med, men då var vi på samma ort bara  tio dagar, och under den tiden jobbade både han och jag en hel del så vi hann knappt ses.
Dottern har varit upp i Umeå på lasarettet i en vecka, och hon kom hem igår så i morgon äter vi middag tillsammans allihop för första gången på länge, skönt!

Ha en riktigt fin tisdag!
Kram!9 kommentarer:

Johanna sa...

Åh vilka vackra bilder, de riktigt tar andan ur en:)

Låter verkligen skönt att få hem sin man igen efter så lång tid isär!

Kram Johanna

Åse sa...

Åh åh och åh vilka läckra bilder, härligt att snart ha familjen samlad igen. Sol och värme , ja tack merän gärna. Kram kram

millandante sa...

Du är så himla duktig, på mycket! Jag menar det verkligen, keramik, smycken, inredning, styling och foto... tänk att du fanns med i fem tidningar samtidigt, såå himla roligt!!! Önskar verkligen dig detta, det är du så värd!

Hoppas J har fått mer hjälp i Umeå!!!

Varmaste kramen till er båda och resten av familjen

Marina sa...

Mycket fina, eller kanske snygga, bilder. Gillar också svartvitt.

Kram

Marina sa...

Mycket fina, eller kanske snygga, bilder. Gillar också svartvitt.

Kram

Trädgården på Höjden... sa...

du har ju bästa modellen!
välkommen hem. inte för att det är så väldans varmt här i skåne men kanske ändå lite bättre?
fika? ja, så klart. frågan är bara när. i morgon åker m iväg på skidresa med jobbet och är borta tills på söndag. jag och killarna kommer mest att hänga här hemmavid. vill du kanske ta en tur hit så är du hjärtans välkommen. fika, foto, prat och rundtur i byn utlovas;-) jag är hemma hela fredagen tex. annars så kommer jag gärna till simris men då måste jag kolla in almanackan lite närmare.

kram åsa

Maria- Wikers Liv sa...

WOW!!!!! Vilka bilder, alltså!!!! Jag älskar också svart-vita foton. Enda tavlorna jag har tror jag är just svartvita foton. Planerar att göra en vägg med småtavlor i svart-vit påolika motiv. Familjen, vackra platser m.m ;)

Du får gärna komma och fota vårt hus/hem, men det var inte såå jag menade... att jag liksom "fjäskade" efter det! Hoppas du förstod det ;) Det lät nog så ;) Men jag menade inte så. Delade bara liksom med mig av den där "fåniga drömmen", som jag haft sedan jag började läsa inredningsmagazine och var avis på de som faktiskt var med däri ;) :) ;)

Så skönt att ha familjen samlad igen! Det är lycka!
Ha en fin onsdag!
Kram /Maria

Jane, Lyckliga Hem sa...

Vackert och tufft!

Önskar er en mysig middag! Härligt att ha sina kära omkring sig.

Ha det gott! Kram

Annaochlivet sa...

Är det du som har tagit de där bilderna? Så läckra så jag tappade både hakan och ramlade av stolen av inspiration;) HÄRLIG blogg! Ha det gott! Kram :)